Antagligen inget bloggande på ett tag.

Det händer saker inom familjekretsen som är ganska jobbiga. Min brors bror ligger på karolinska och ingen vet riktigt hur det ser ut. Jag kommer därför be för min familj och hoppas att allt kommer bli bra. Jag kommer troligtvis inte blogga på ett tag, det beror ju givetvis på hur det går för honom. Jag vill bara säga det lite kort här för att ni ska förstå varför jag mer eller mindre kanske överger bloggen ett tag.

Jobb

 
Ska strax styra mina steg mot jobbet ännu en gång. Börjar 12.30 och slutar 21.00 ikväll. Lyckades bara sova 2-3 timmar inatt så är ganska trött men tack och lov är jag ung och lyckas alltid ha energi. När tankarna snurrar kan det vara ganska svårt att stänga av de men det får en också att se saker från nya håll.
Ska försöka fixa några saker idag som varit ganska jobbiga ett tag. Sedan hoppas jag på att få sova ordentligt i natt. Nu måste jag kila. Ha det så bra!

<3


Everyone can survive, but only a few are really alive!

Man måste genom skam, man måste genom drömmar. Man måste dö nåra gånger innan man kan leva. 
Livet är inte de dagar som gått, utan de dagar du minns ♥

Bara njuta fullt ut

 
Hade en underbar dag/kväll/natt med fina vänner! Nu håller mamma på med maten så ska strax äta något gott. Är hungrig som jag vet inte vad men sen tänker jag nog ta en dusch och slå på en bra tjejfilm. 

Världens bästa jobb

 
Jobb - Träning - Mat - Film
Mina dag i några ord. Längtar till lördag för då är jag äntligen ledig!! Har räknat ut att jag är ledig typ 3 dagar under de veckor jag jobbar men det är bara kul. Jobbar kväll imorgon och börjar 12.30 så det känns ju som man är ledig en dag. Får nästan panik när jag inte jobbar för jag tycker det är så kul och vill bara vara där hela tiden. Känns sjukt att säga men är aldrig så lycklig som jag är på jobbet haha! 

If you ask

If you ask me how I'm doin I would say I'm doin just fine
I would lie and say that you're not on my mind
But I go out and I sit down at a table set for two 
and finally I'm forced to face the truth
No matter what I say, I'm not over you

Min älskling blir två år!

 
Stort grattis till min älskling som blev hela två år idag! Älskar dig min lilla solstråle <3
 
Idag har jag jobbat 7.30-16.15 och sedan stod mamma utanför jobbet och väntade så då åkte vi direkt till min bror och Elly på barnkalas med massor med skrikande och tjoandes barn. Men det var bara rolig och mysigt tycker jag. Nu ska jag strax krypa ner och sova eftersom jag känner att jag måste var utvilad imorgon på jobbet. Kommer antaligen få jobba i ett hus jag aldrig varit i så det känns lite halv surt sådär men det är bara att bita ihop och mala på!

Inspiration - Beyonce


Glömde nycklarna

Glömde nycklarna hemma och eftersom hela familjen är i Eskilstuna så fick jag ta bussen över till mormor så nu är jag påväg dit. Även om det ska bli kul att träffa mormor som jag inte sett på evigheter känns det som så ville jag ju bara hem och ta det lugnt, kolla på film eftersom det är min enda lediga dag..

Äsch vi gör det bästa utav saken och får se det som att jag får lite kvalitetstid med mormor. Vi ska väl bara fika och ta det lugnt sedan kommer mamma och hämtar mig när de kommer hem! Förresten så gjorde jag en grej idag som gjorde mig så sjukt glad men ska hålla det hemligt från bloggen och så får ni veta sen. Mina närmsta vet och det är det viktigaste! :)

 


Träning, körlektion och vänner


Hejsan! Ska strax dra iväg på körlektion och efter det blir det att träffa en vän. Är nämligen ledig idag så passar på att fylla min dag men körning och vänner. Igår körde jag första gympasset på jag vet inte hur länge och det gick riktigt bra och det kändes bra. Eftersom jag cykla i bla 30 minuter tog det emot rejält när jag sedan skulle cykla hem. Just nu lutar det mot att nästa gympass blir på lördag! 

Nej nu måste jag sticka. Vi hörs!


Det är vad mitt liv handlar om

 
Hej! 
Igår gick de sista av mina kollegor som jag lärt känna av ordinarie personal på semester vilket jag tycker var tråkigt eftersom jag kom så sjukt bra överens med de och hur vi alla hade samma galna humor! Men nu kommer nya till jobbet eller ja egentligen gamla men nya för mig så de är säkert lika bra de. Trivs just nu som fisken i vattnet på jobbet och känner mig så lycklig och viktig där!
 
Imorgon jobba jag bara till 14.00 sen ska jag dra och träna. Hoppas det blir av för det behövs verkligen! Ledig onsdag och jobbar kväll på torsdag och sedan jobbar jag i sträck till den 27 för då är jag ledig på kvällen och den 28 för då blir det en galen utgång, eller det är så planerna är just nu! Längtar dit för är verkligen sugen på att gå ut och dansa. 
 
Jag vet att bloggen bara handlar om jobb men det är som sagt för att jag trivs så bra och att mitt liv bara består av jobb. Men jag klagar inte för det är precis som jag vill så :D Nej nu ska jag sova börjar nämligen 6.45 imorgon. Puss!

Nu blir det födelsedagsfest

 
Hej!
Nu ska jag strax iväg på 30 års fest och det känns inte helt på topp eftersom jag jobbade igår till sena kvällen och tiiiiidig morgon och slutade för cirka en timma sedan. Har i alla fall duschat och fixat iordning mig så nu blir det fest för hela slanten. Eller inte riktigt. Börjar jobbar kl 7 imorgon men ett glas vin blir det :)

Tränar

 
Hallå där i stugan!
Håller på att träna lite med hjälp av några appar på mobilen. Har kört första appen som var cardio och det kändes riktigt bra men jobbigt eftersom jag verkligen tog i! Nu har jag 5 st kvar och då kommer jag träna armar, mage, rumpa, ben och yoga. Det märks att jag inte tränat på bra länge haha!

God mat och gott sällskap

 
Igår blev det en lugn och avslappnad kväll på Vardas uteservering med mat, ett glas rosé och sedan bio. Filmen var grym. Det var en riktigt tjejfilm precis som jag älskar! Som ni kanske kan se på mina ögon var jag väldigt trött men det var skönt att göra något annat än att jobba. Idag blir det jobb, lyckligtvis en kort tur. Sedan är jag ledig fram tills fredag kväll. Gud så skönt! Ska ta det lugnt och mysa och sova ut! Let´s go ledighet!

Mys under täcket

Ligger i sängen och myser medan jag hör regnet smattra mot rutan. Kollar på film efter film och strax ska jag ta mig in i duschen och sedan sova! Hoppas ni haft en bra helg! :)


Extra jobb

 
Eftersom jag blev tvungen att jobba igår och även ska jobba idag hoppade jag över förbudet som gällde. Nu ska jag strax göra iordning mig innan jag beger mig mot jobbet. Börjar 06.45 men eftersom jag slutade sent igår och inte kunde somna direkt eftersom man är uppe i varv så är jag otroligt trött nu på morgonen. Men ska väl klara av denna dag och sedan jobbar jag inte första på måndagen och då är det kväll. Har i alla fall kul där så det känns bra! Nu fortsätter jag att fungera som en maskin! Vi hörs när jag får lite tid över :)

Ge mig den här helgen!

 
Ge mig den här helgen. En helg att andas ut och glömma allt. Denna helg finns inte facebook, det finns ingen blogg och min mobil är det förbud på. En helg och sedan ska jag inte klaga mer. Det är allt jag begär! En helg!
 
Jag gör i stort sett en repris på en helg för några månader sen. Jag ska bli okontaktbar tills på söndag eller måndag. Varför jag vill ha det så tänker jag inte dela med mig här. 

Behöver tid bort från allt, tid att hitta mig själv!

 
Om en timma börjar jag jobba så ska strax börja göra mig iordning innan jag går. Just nu känner jag mig ganska vilsen i mitt privatliv och även om allt känns bra på jobbdelen så finns det ett stort hål inom mig. Jag kan inte sätta fingret på vad de är men det hålet växer varje dag och blir bara större och större. Nu har det börjat resultera i sömnproblem och att inte kunna sova när du jobbar tugnt är krävande. Just nu tror jag att jag behöver tid bort från allt, förutom jobb. Jag behöver hitta mig själv igen. Jag behöver känna mig stark igen och få den livslust inom mig att bryta ut och inse vad som är äka och falskt.

Vill bara jobba mer

 
Precis vaknat efter sovit middag och det är därför jag ser lite borta ut. Har jobbat en kortis idag och skulle få jobba längre men det var tyvärr någon som hann före mig. Synd! Men jobbar delad tur imorgon istället så får vänta till dess. Nu ska jag nog hoppa in i duschen eller äta eller något. Vi hörs

Första dagen på jobbet

 
Snart ska jag iväg till jobbet och köra första riktigta passet. Tidigare har jag ju bara gjort min introduktion. Är lite smått nervös men det ska nog gå bra. Vi får hoppas det i alla fall. Orkade aldrig dammsuga eller plocka undan eftersom mitt huvud känns som en stor fotboll men ska ta en alvedon och hoppas på att det släpper. Nu måste jag göra mig redo för avfärd för om 20 minuter så går jag!

Lite bilder från igår

 
Några bilder från igår. Busade hela dagen med dess två och även Rebecka en stund. Den lilla "oskyldiga" flickan gjorde alla oss helt slut. Roligt hade vi i alla fall! 
 
Just nu ligger jag bara i sängene och tar det lugnt. Ska iväg och jobba om några timmar men vet in riktigt vad jag ska göra tills dess. Måste duscha men vi har inget varm vatten. Kanske borde dammsuga lite och plocka undan i mitt rum eftersom det ser hemskt ut!

Darkness

 
When you feel so broken that you don't know what to do. When you just want someone to hold you and say that everything are gonna be okey. When you feel like you are drowning and want someone to pull you up. When you hope someone will come and rescue but no one comes. When you look around and releasing that you stand alone in the dark.

Iväg

 
Överlag har jag haft en riktigt rolig helg. Idag ska jag träffa några vänner och spendera tid i en lekpark och sedan bli det jobb resten av vardagarna denna vecka. Men nu måste jag börja gå må stan! Vi hörs

RSS 2.0