Något att erkänna

Nu ska jag ut på en jogging tur. När jag kommer in eller ja senare ikväll ska jag vara ärlig i bloggen och skriva av mig om lite. Som ni förståt har inte min frånvaro haft något med tid att göra utan mitt mående. Jag ska erkänna en sak för er som jag aldrig för har erkänt för någon. Något jag inte själv förståt först förra veckan. Något som är väldigt tungt att säga och ända anledningen att jag ska skriva den på bloggen är för att jag måste erkänna något för mig själv och enbart för min egen skull få mig att må bra.

Mycket större än vi tror

Taget från TV4

Smile if you mean it.

Ont i magen så in åt helvete (inte sjuk utan av andra anledningar) men ska trotsa vädret och gå till skolan nu för tacokväll med norge- och finlandselverna. ChingChing.

I´m just driving around

Just nu är det fullt upp. När jag inte är på praktiken och jobbar så är jag ute på vägarna och kör. Försöker även umgås med vännerna då och då men annars är det mest praktik och körning som gäller. Bör även ta tag i allt pluggande i helgen eftersom det tynger min axlar ganska rejält. Annars är livet på topp. Nu ska jag iväg för att göra ett 7.30-15.30 pass och sedan får vi se vad som händer. Kram kram!

Bridge Over Troubled Water

 

Haft en ganska underbar helg trots att 90% utav den bestått av jobb. Har så kul där så det gör ingenting. Idag har jag förutom att jobbat varit ute och kört i timmar. Kändes riktigt bra och det går framåt :)

Tell All Your Friends

Kvällen spenderades hos min bror där det var fullt hus. Nu måste jag sova eftersom jag ska upp klockan 6. God natt!

High On Life

Haft en underbar dag på min praktik idag. Kommer jobba hela helgen och förhoppningsvis kommer det vara lika kul som det var idag. Snart ska jag och mamma göra ordning lite middag men annars blir det en lugn kväll med GG :)

Riktigt Skön Låt

(Från Youtube)

Get Busy

Idag är jag ledig från praktiken men det betyder inte att jag får vila för de heller. Snart ska jag iväg på ett möte och sedan måste jag skriva klart en uppsats med en klasskamrat. När jag väl kommer hem måste jag fortsätta med skolarbete. Just nu är det fullt upp och det kommer det nog fortsätta vara men känner mig inte stressad så det är bra.

Kimberly Cole Music Video Audition

(klippet taget från Youtube)

Skön snubbe ju!

Morning Exercise

Sitter och njuter av en fräsch och nyttig lucnh efter dagens 5 km och dusch. Om ett tag ska jag iväg till praktiken för att sedan jobba till 19.00.

First Day

Första praktikdagen idag! Min handledare var ledig så fick gå med några andra men hoppas att det blir bra eftersom man ändå ska vara där i 4 veckor. Grattis till Nathalie som fått körkort också!! Nu ska jag duscha och sedan sova. Slut i huvudet av någon okänd orsak.

Ride the Wild Surf

(Bilder från WeHeartIt)


Welcome


Förlåt mina läsare men nu har jag för sista gången (i alla falll på ett bra tag!!!) bytt blogg. Blogg.se är nog den bästa bloggportalen och jag har väl provat alla?
Idag är det första praktikdagen så ni får önska mig lycka till.

RSS 2.0