Då kör vi igen

 
Ett glas vin och Uggla på högsta volym taggar jag med inför en utekväll. Ska ner på stan och dansa till Magnus Uggla och Amarillo. Hoppas på en grym kväll!!

Igårkväll

 
Några bilder med mig och några som jag på ett eller annat sätt träffade på igår.

Lisa Nilsson

Vem plockar upp dig när du är nere
När allting bara skiftar i svart
Vem visar dig en väg du kan gå
När du inte själv vet vart
Vem tar sig tid
och frågar hur du mår

Nu blir det fest

 
Glad tjej som är taggad till tusen att leva livet. Strax blir det att ta bussen och möta upp några vänner sedan blir det förfest och sen får vi se vad som händer. Jag är sugen på att dansa i alla fall och träffa underbar männiksor som igår. 

Kapten Röd


Inledning på Västerås Cityfestival

 
Eftersom batterit dog på min mobil igår så kunde jag inte ta några bilder men har stulit några av Linnea. Hade en hel grym kväll igår och dansade natten lång! Tack till alla er som gjorde min kväll helt underbar!

Rastlös

 
Sitter och kollar runt lite på datorn i väntan på att jag ska börja gå till bilskolan. Har körlektion 11.35. Är det bara jag som tycker att facebook står helt stilla och inga bloggar uppdateras när man är rastlös och väntar på något? Så känns det just nu i alla fall!!

Officiellt vuxen!

 
Alla ärenden blev uträttade och jag känner mig just nu officellt vuxen haha! Jobbet går också bra och jag avslutade idag sista introdagen och börjar jobba på tisdag så nu har jag lite ledigt och då ska jag njuta av livet bara. Nej nu har jag inte tid att sitta här längre utan nu ska jag plugga teori. Hade det så bra!

Ärenden och jobb

 
Inte sovit många timmar i natt eftersom jag somnade efter jobbet igår men ibland blir det så. Har massor att göra idag och det är egentligen väl bara att sätta igång. Ska förbi körskolan, banken, h&m, handla, hämta ut en biljtett till västerås cityfestival och sedan måste jag hinna hem innan pappa kommer 11. Jobbar gör jag mellan 12.30-21.00. Nu måste jag rusa iväg men vi hörs nog ikväll/imorgon.

Två bilder till

 
Hittade även dessa två bilder från min födelsedag!

Min helt underbara 18-års dag!

 
Tack alla som var där och gjorde min födelsedag till den bästa! Hade grymt kul och kom faktiskt inte hem först kvart i sex på morgonen. Tusen tack till alla presenter, blommor, shoots osv. Detta måste definitivt göras om!

Avklarat

 
Kom hem för lite mer än en timma sen från jobbet. Går ju som sagt intro och kommer göra det nu i tre dagar innan jag börjar på "riktigt". Kändes kul att vara där igen och allt kändes positivt! 

Midsommar

 
Hade en underbar midsommar med familjen och tur hade vi med vädret också. Först blev det dans runt midsommarstången på Vallby och sedan grillning. Hela familjen sov sen kvar hemma hos mig och mamma eftersom jag fyllde dagen efter. 

Första dagen på jobbet

 
Ska sätta upp håret och sedan bär det av till jobbet för första dagen. Sjukt nervös är jag trots att jag varit där förut. Hoppas det går bra!!!!

Perfect days

 
Oj oj oj vilka galna dagar det har varit. Dessa dagar har i alla fall varit helt underbar och perfekt och inget har gått fel känns det som. Tack alla ännu en gång som gjorde mina dagar gryma! Idag är jag mest trött och slö i kroppen men det är kanske inte så konstigt med tanke på att jag sovit 7 timmar på två dagar. Imorgon börjar jag introduktionen på sommarjobbet så det känns otroligt kul men spännande och nervöst. Har tidsinställt inlägg till imorgon om mina senaste dagar.

Glad midsommar till er alla

 
Glad tjej som ska fira midsommar idag. Tyvärr kommer det inte bli mycket mer bloggning fram till söndag/måndag eftersom det är midsommar idag och min 18-års dag imorgon! Ska försöka ta massa bilder så jag i alla fall kan gottgöra med det. Jag ber till gudarna och hoppas att dessa dagar blir underbara!! De är vi värda!
Ha en bra midsommar och hoppas den blir helt underbar!!

Förbereder inför kommande dagar

 
Nu har jag städat hela dammsugit, torkat golven och dammat i hela lägenheten inför imorgon. Håller också på att tvättar och strycker mina tre klänningar inför kommande två dagar. När mamma slutar jobbet, dvs klockan tre, ska vi åka till erikslund och handla mat och allt annat inför midsommar och min födelsedag. Allt känns väldigt bra just nu och jag hoppas det fortsätter så! 

Ung och dum eller klok för sin ålder?

 
Ofixad men glad tjej. Underbara sms får mig alltid att le och får mig att känna mig speciell så just nu svävar jag på moln. Låter som en tjej som vore kär men så är absolut inte fallet. 
Ändrade planer gjorde att jag har cirka 2 timmar att slå ihjäl och då borde jag kanske börja att fixa med designen men vet inte hur jag vill ha. Vill ha enkelt och ljust men ändå mörkt för det är mer jag. Stora problem!
Senare ska jag iväg och mysa med lilltjej 

Nya veckrorevyn

 
Kom precis ut ur duschen och nu ska jag sätta mig och läsa Veckorevyn. Hoppas ni får en bra dag!

Mango

Är sjukt sugen på att köpa en vit väska just nu. Dessa två kommer från Mango och jag har inte sett de i verkligheten och där kanske det är riktigt fula men på bilderna gillar jag de starkt!

Allt rullar på

 
Idag har jag spenderat halva dagen med att tvätt och prata med Malin och andra halvan har jag besökt lill tjejen på bilden och kört bil. Livet flyter på och jag med det!

Glad

Körlektionen gick väldigt bra och vi övade på fickparkering och baka in i ruta och det gick väldigt bra! Sen när jag kom hem låg ett kuvär med en biobiljett från skolan och då blev jag ännu gladare! Och nu senaste timmen har jag varit ute och kört och det gick riktigt bra! Sen kom en vän hem till mig i natt så jag har ringt henne hela tiden känns det som och det är skönt att kunna göra det för hon vill alltid höra om alla små detaljer haha! Glad tjej!

You are all my stars

Jag har nog världens finaste familj och även på om jag lätt glömmer det så vet jag det innerst inne. Min familj stöttar mig alltid genom allt och när jag mår dåligt så är det de som alltid finns där och får mig att må bra. Det finns ingen som funnits så mycket och hjälpt mig genom så sjuk mycket som de har gjort. Det handlar inte om att de alltid boktstavligt gör något men genom att finnas och ge mig trygghet vågar jag ge mig ut och upptäcka livet för jag vet att de alltid finns där med öppna armar när jag faller. De är sånna människor som pushar en frammåt och inte håller dig tillbaka. Jag tror aldrig jag någonsin kommer förstå hur grym min familj är och hur starka vi är tillsammans. Jag tror aldrig någon kommer förstå det. Världens bästa familj <3

Körlektion

Just nu njuter jag bara av livet och försöker göra så lite som möjligt för snart ska jag börja jobba. Eller ja om en vecka så startar intron. Ska både bli skönt och läskigt men innan dess så fyller jag ju 18 år på lördag! Grymt taggad och vill bara att det ska bli lördag nu. Nu ska jag göra mig iordning och dra mig ner på stan för att ha körlektion.

Fotboll

Nu blir det ner på bankiren och kolla Sverige - England match. Jag gissar på 3-1.

Hålller På Att Göra Om

Håller på att göra om designen på bloggen så om det ser konstigt ut är det därför

Sju Svåra År

Jag mår som sju svåra år och jag ser ut som att jag gått igenom sju svåra år. Måste vara frisk imorgon och ber till gudarna att jag mår bättre då men hur som helst ville jag bara tala om att jag lever.

Sick

Att vakna på lördag morgon men svinont i halsen var ingen höjdare men det blev inte bättre när jag vaknade på söndagsmogonen och hade feber, svinont i halsen och när jag gick upp så blev jag svimfärdig. Inte roligaste grejen nu när det är sommarlov med det är sånt man får ta. Om ni undrar varför jag orkar skriva här så är det för att jag tryckt i mig alvedon och ipren så även om jag mår skit klarar jag av att checka fb osv.
Fast nu tog orken slut och jag ska fortsätta vila/sova. Hoppas jag vaknar frisk imorgon!

Having A Good Time

Igår var det skolavslutning och jag bar dagen till ära en svart långklänning. Efter avslutningen umgicks jag med bästis och bara hade det mysigt innan det var dags för tv inspelning. Att låtsas som ingenting när man har en kamera med sjukt stark strålkastare i ögonen var otroligt svårt. Filmkarriären är nog körde för mig hehe...
Idag har jag kollat på våra fina studenter som åkte runt i stan och det var sjukt kul att se. Bara stod och log och fick gåshud när jag tänkte att nästa år är det våran tur! Han med lite shopping också vilket alltid är kul!
Ikväll blir det bara att ta det lugnt och umgås med några vänner :)

Love

When it's black
Remember how you saved me now
From all of my wrongs yeah
This is no time to be alone
Wont let you go
If your sky is falling,
Just take my hand and hold it,
You don't have to be alone
When it's black
Remember how you saved me now
From all of my wrongs yeah
This is no time to be alone
Wont let you go
If your sky is falling,
Just take my hand and hold it,
You don't have to be alone

Inte Mycket

Ligger hemma i soffan hos Malin och kollar på tv. Idag var jag ute och övningskörde. Har inte så mycket att säga egentligen men så har väl min dag sett ut.

Moving Out

Jag vet inte om jag är ensam att känna att det känns som att man är i en ålder där man är för liten för att vara vuxen men för gammal för att vara barn. Jag är för liten för att kunna flytta hemifrån och börja att bli vuxen men känner mig för gamal för att bo hemma och inte få det där ansvaret som man vill ha.
Jag vill testa mina vingar och se hur långt jag kan flyga. Jag vill lyckas och jag vill ta nästa steget!

Jag Ska Bli Bättre

Hej!
Fy satan va dålig jag blivit på att uppdatera bloggen men ska verkligen försöka ändra på det! Just nu är det ganska mycket som händer. Skolan håller på att lida mot sitt slut, eller jag i alla fall detta skolår och det innebär att allt alla uppgifter måste in. Sitter just nu och håller på med de sista som egentligen skulle varit inne igår men somnade med datorn och böckerna i knät så hoppas det går bra ändå.

På fritiden när jag inte sitter i mitt läxberg så umgås jag med vännerna och övningskör. Det börjar ju dra ihop sig och om 1-2 månader hoppas jag på att ha ett körkort. Har även haft min första körlektion i torsdags och det gick otroligt bra. Riskettan gjorde jag också i torsdags så den är klar.

Nästa vecka är det bara en lektion och sedan är jag ledig fram tills skolavslutningen på torsdag. Ska försöka träna lite då och bara ta det lugnt eftersom den 25 juni så börjar jag jobba så det blir inget sommarlov förutom de första veckorna på lovet.

Ikväll blir det att kanske åka till brorsan och hans brorsors fest som de ska ha. Får se hur jag gör.
Nu ska jag avsluta detta långa inlägg och ska försöka bättra mig i framtiden med bloggningen.

RSS 2.0