YES!

Känns sjukt bra! Kanske inte är jättebra men det känns bra och jag är trött och det är väl det viktigaste!

Naturkunskap A

I vanliga fall så älskar jag natur men när jag om mindre än två timmar har ett stort prov som jag inte ens förstår hälften av är det inte lika kul längre.

Nya Skor!

Fick dessa snyggingar av mamma idag. Har inte hunnit att ta mig ut för att testa de idag men ska försöka hinna göra det imorgon. Sjukt mycket i skolan nu så det prioriteras först. Filosofin är klar nu så ska bara lämna boken och så är den kursen slut. Imorgon är det ett stort prov i NK som jag känner mig ganska nervös över. Har hunnit läsa om ungefär halv delen till provet och den andra delen kan jag inget om och fattar inte heller men ska försöka läsa igenom det imorgon på förmiddag. Annars så är det sovmorgon till tolv så det känns bra. Nu ska jag sova, god natt!

Sol Sol Sol

Suttit ute i solen sen klockan åtta och nu står jag inne och lagar lite lunch. Lax med sallad blir det, mums! Vid 11.40 blir det skolan och efter skolan ska jag övningsköra och plugga.

Sommar

Först var det skolan som endast bestod av två lektioner var av en av lektioner hade vi prov. Gick inte speciellt bra så det känns ganska segt.. Efter skolan mötte jag upp Linnea på stan för att plugga, fika och bara gå runt på stan.
Nu på kvällen har jag pluggat och det har gått ganska bra. Så nu ska jag lägga mig och sova för imorgon kommer det var en fullspäckad dag.

Underbart

Hade en riktigt rolig kväll igår med dans och goda drinkar (alkoholfria). Bästa familjen och bekanta samlades för att fira mina kär mor och fyfan va roligt vi hade. Vid 4 i morse somande jag i sängen och vaknade inte ordentligt först halv 3.

Grattis Mamma!

Om en halv timma öppnas champagnen för att fira världens bästa mamma som blir 50 år! Det här är din dag och jag känner på mig att den kommer blir underbar!! :D

Fullt Upp!

Håller på att städa och dona för fullt här hemma inför imorgon. Festen kommer ju inte vara här men vi kommer ha gäster här innan festen samt så ska två styckna sova över här. Sen blir det iväg till affären, bolaget och allt vad som nu står på schemat. Fullt upp kommer det vara idag. Ikväll ska jag och mamma mysa i soffan framför Let´s Dance med varsin ansiktsmask och mjukiskläder. Måste även försöka hinna plugga lite idag. Spåkulan tyckte jag skulle sitta uppe hela natten igår och gör klart allt men trotsig som man är klubba jag i sängen.

Question

Mamma fyller 50 år på lördag och jag funderar på att göra ett undantag när det gäller alkoholen. Jag menar hon fyller bara 50 år en gång i livet och då tycker jag att jag ska kunna få vara med och skål med ett eller två glas champange? Vad tycker ni?

När Kraften Tar Slut

Jag saknar människor som haft några av de största delarna i mitt hjärta. Personer som fått mig att skratta och känt mig hel. Flera personen jag inte vill nämna här eftersom jag anser att det vore fel att hänga ut de här. En annan person jag saknar fruktansvärt mycket är min farmor.
Min bästa farmor. Jag tror ingen någonsin någon kommer kunna förstå hur mycket hon betydde för mig eller hur jobbigt det var när jag förlora henne. Hur jag låg i sängen och krampade av smärta, hur lungorna inte orkade andas och hur hjärtat slog i 170. Huvudet kändes som de skulle expoldera, ögonen var så blöta att se var omöjligt.
När telefonen ringde och jag försökte bita ihop för att kunna svara men bara efter någon minut bryta ihop igen och i telefonen ligga gråtandes och önska att jag fick en chans till med henne.
Det är så mycket jag ångrar när det kommer till farmor. Hur jag var och hur ovetande jag var. Idag vet jag vad som händer och jag är väl lärd hur man ska handskas med siutationer som dessa professionellt. Jag vet vad döden innebär på ett annat sätt och jag vet vad en död människa är.
För två år sen, en månad och en dag sedan var tiden slut för dig på denna jord.
Sista tiden i ditt liv fanns jag inte där. För mig var du en börda och något som orsakade mig smärta. Jag tog avstånd, jag träffade inte dig och jag isolerade mig totalt ifrån allt som hade med dig att göra. Jag var rädd och det gjorde så fruktansvärt ont. Du var inte farmor längre utan det var någon annan i din kropp. Det var knappt din kropp längre utan det var ett benpaket och de där runda kinderna fanns inte kvar.
Farmor, fina farmor.
Jag har så mycket att berätta, så mycket att säga som skulle göra dig så fruktansvärt stolt. Jag skulle vilja säga att jag trivs på gymnasiet som jag kom in på. Att jag går på omvårdnadsprogrammet och att jag har bra betyg. Jag skulle vilja kunna ringa dig och säga att jag fått sommarjobb och hur livet var. Att vara rädd att bli ensam i gymnasiet bara var tokigheter och att jag träffade helt underbara människor. Att jag förlorat vänner som du mycket väl visste vilka de var och som du gillade. Jag vill visa mina nya vänner för dig och jag vill se din min när jag berättar om provresultat eller andra grejer som fick dig att le.
Jag vill se ditt leende igen och inte det leende som jag se på bilden framför mig.
Jag minns dagen du gav mig ringen. Ringen som nog kommer vara det mest betydelsefulla föremålet jag någonsin ägt. Föremålet jag kommer ge till min dotter som ger till sin och så vidare. Denna ring och dess historia får mig att rysa. Varför fick jag ringen av alla? Du har ju massor av andra barnbarn. Varför gav du inte den till någon av mina kusiner? Varför just jag?
Detta är frågor jag aldrig någonsin kommer kunna få svar på och oavsett hur mycket det än tar emot och envisheten får mig att bli galen så är det ett svar jag aldrig kommer få. Jag vill ha dig här och jag vill sitta i din famn. Känna din doft en sista gång, dina armar hårt trycka mot mig. Allt påminner om dig och du finns alltid i mina tankar.
Bästa farmor, du är inte glömd! Du kommer alltid leva inom mig och jag vet att du inte lämnat mig. Varje gång det blir jobbigt och jag är redo att ge upp så hör jag din röst som säger åt mig att inte ge upp. Ibland kan jag känna dig här alldeles brevid mig. Jag kan känna hur du lägger din tryggande arm på mina axlar. Du lever här bland oss och även om de flesta tårar som rinner ner för min kind är tårar av sorg är en del av de faktiskt tårar av lycka efter alla minnen du gett mig. Jag älskar dig farmor och du kommer alltid ha en stor del i mitt hjärta och du är och kommer föralltid vara min farmor. <3

Vy


Varit ute och gått/sprungit nu på kvällen. Totalt var det 6.12 km så det var ganska lagom. Har även kommit på världens bästa och godaste recept på glass, nyttig glass och sånt som man får äta. 1 burk lätt kvarg (jag föredrar Icas) och sedan hallon. Mixa ihop det och lägg in det i en burk i frysen, otroligt gott!!! Du kan även äta det med gott samvete eftersom kvarg består typ av protein och inte massa onödiga kolhydrater.

Motivation

(Videoklipp taget från YouTube)
Svårt att hålla tårarna tillbaka. Detta ska jag kolla på när motivationen tryter. Om han kan, kan jag!!!

Lyftutbildning


Idag var jag på lyftutbildning. Sjukt kul var det och man lärde sig otroligt mycket. Jag skulle som alltid ustätta mig för att vara försökskanin men det var nog det som gjorde att det var sjukt kul! Skulle kunna åka runt i liften hela dagen!! Hahaha!

Crazy


Imorgon är det 43 dagar kvar till jag fyller 18 år. 43 dagar som jag ska göra något sjukt på. Jag ska träna och äta fruktansvärt bra!

43 dagar med:
- Ingen alkohol
- Inge pasta/ris/mjöl/potatis
- Inga såser
- Inget syndande
- Promenad VARJE morgon ca 45 minuter
- 2-3 gympass i veckan
- Jogging 5-6 dagar i veckan

Många kommer säkert tycka att det bara är knäppt, orealistiskt och inte stötta mig alls men vet ni vad? Det skiter jag i för om jag vill så kan jag. Jag skulle önska att ni peppa mig och trodde på mig men det är inget jag kommer kräva och inget jag kommer förvänta mig. NU JÄVLAR SKA DET HÄNDA NÅGOT!!


Happy


Har precis ätit min frukost bestående av havregrynsgröt, mjölk och kanel. Ska packa väskan och fixa och dona lite sedan blir det av till skulan ! Känns som att det var 9 veckor sen jag var i skolan på riktigt. Haha!

Instagram

Just another picture I posted on Instagram today...

Just nu ligger jag i sängen med fläta i håret och redo att sova. Idag har de flesta timmar spenderats på Erikslunds Shoppingcenter med mamma och tre nya tröjor har flyttat in i min garderob. Har ni tur kanske jag lägger upp plaggen här om inte, så lär ni säkert se de på nån av alla mina egopics. Har pluggat lite. Mindre än jag borde men ska ändå vara nöjd över mig själv. Nu blir det slag i skallen och upp kl 8 imorgon. Puss och godnatt!

Kommer Alltid Tillbaka


Idag är det plugg som står på schemat! Ska även ut och köra lite vid 12-1 men annars så måste jag ta igen hur mycket som helst. Hatar att vara lat för det kommer alltid tillbaka och nyper mig i rumpan...

Hoppas ni har en bättre och trevligare dag än mig i alla fall..

My Day Yesterday

Igår hade jag fullt upp! Först stan med mormor sedan så övningskörde jag. Efter att jag övningskört så blev det att åka ner på stan och träffa Malin för en fika. Sen var det hem och när jag kom hem så kom Natha och då var det direkt iväg och hämtade ut biobiljetterna och sedan middag på spicy. Efter det blev de bio och filmen var helt sjuuuukt bra!
Idag har jag övningskört men annars så har jag bara tagit det lugnt. Funderar på att gå ut och ta en promenad nu men vi får se :)

Moving Forward


Sitter här nyduschad efter massagen. Gud så skönt det var! Bokade en ny tid om cirka två veckor så det känns bra. Nu väntas lunch med familjen och sedan iväg hem till Emma för att plugga. Måste komma ifatt i skolan!

The Days We Lost



Eftersom jag varit bort flera dagar har ni missat allt roligt som hänt. I lördags till exempel så var jag på bio och såg The Lucky One. Kanske en av bästa filmerna någonsin! Blev en riktig bästis dag med middag och bio och kan säga att det var väldigt välbehövligt.

Jag har kört bil hur mycket som helst. Det är sjukt kul och går sjukt bra! Mycket tid har spenderats på praktiken och jag trivs så himla bra där och det känns sorgligt att på torsdag är det min sista dag... Jag har även gått ner 3 kg men eftersom vikten har pendlat upp och ner ganska mycket är det totalt endast 11 kg men är ändå sjukt nöjd och glad över det. Sen har jag världens bästa inspiration och det är min mamma. Hon har gått ner 13 kg och nu kommer hon i jeans och inte längre kunde ha och inte bara de, JEANSEN SITTER HELT LÖST PÅ HENNE!!! Så himla duktigt :*

Har hänt så sjukt mycket mer men det här är väl det som satt ett litet extra + i kanten på vardagen. Nu ska jag iväg och få massage. Underbart och välförtjänt!

I´m Sorry

Förlåt för att jag sa att jag skulle berätta en sak men sen inte har hört av mig på dagar. Jag pratade med min vänner och efter att fått prata med de så kände jag att jag inte vill gå ut med det ännu och skriva om det. (Läste just vad jag skrivit och det lät som om jag vore gravid men det kan jag ju säga att jag VERKLIGEN INTE ÄR) Många undrar säkert också om det är att jag ätit godis, druckit läsk osv men det är det inte heller och när vi ändå pratar om det så firar jag 4 månader snart, närmare bestämt den 3 maj. Sjukt duktig jag är!!! SÅ stolt!

RSS 2.0